Veelgestelde vragen

Zijn de deelnamekosten echt de enige kosten?
Ja, buiten de deelnamekosten per team zijn er geen verplichte andere kosten. Als jullie vooraf of achteraf van horeca gebruik willen maken raden we dat zeker aan, maar hier zitten geen verplichtingen aan.
Mag mijn hond ook meedoen?
Nee, wij kunnen niet garanderen dat elke locatie geschikt is voor dieren. Daarom staan we tijdens Puzzelhunt geen honden toe. Een uitzondering hierop zijn hulphonden. Deze graag van te voren aanmelden bij de lokale organisatie.
Kan ik in een rolstoel deelnemen aan Puzzelhunt?
Dit verschilt per uitvoering van Puzzelhunt. Neem voor informatie contact op met de lokale organisatie.
Mogen er ook meer personen in een team?
Nee, de etappes zijn zo ingericht dat deze voor 2 tot 4 personen te spelen zijn. Meer personen kunnen niet deelnemen.
Natuurlijk kun je vanaf 5 personen inschrijven in meerdere teams en onderling de competitie aan gaan!
Mag ik een team vormen van 1 persoon?
Nee, het kan zijn dat je teams gesplitst wordt tijdens etappes. Aangezien dit niet mogelijk is met 1 persoon in een team is individuele deelname uitgesloten. Je kunt natuurlijk altijd een oproep plaatsen op onze facebook pagina om samen met andere personen die willen deelnemen een team te vormen.
Hoe kan ik de deelnamekosten betalen?
Tijdens de registratie van uw team komt u automatisch de betaling tegen. U kunt betalen met iDeal?
Kan ik kostenloos annuleren?
Bijna; bij annulering tot 3 werkdagen voor de Puzzelhunt ontvangt u 75% van de betaalde deelnamekosten terug. Vanaf 3 werkdagen van te voren is annuleren met teruggave van deelnamekosten niet meer mogelijk.
Hoe lang duurt Puzzelhunt?
De Puzzelhunt zelf duurt 2 uur. De eindlocatie van de laatste etappe ligt op maximaal 15 minuten lopen van het startpunt. Binnen maximaal 2 uur en 15 minuten kun je dus terug zijn op het startpunt.
Hoe komen we van de eindlocatie terug bij de startlocatie?
De eindlocatie en de startlocatie liggen op maximaal 15 minuten lopen van elkaar. Er is geen georganiseerd vervoer tussen deze twee locaties.